Vilka är vi?

Jag heter Jimmie Spångtorp. Utbildad fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Dessförinnan har jag arbetat på bank, framförallt med bolån och som säljare i olika branscher.

Bor i hus med sambo och två döttrar. Stort fotbollsintresse men ägnar mig bara åt innebandy som motion nuförtiden.

Som mäklare tycker jag det är viktigt att ta hand om alla mina kunder så det blir en trygg affär. Samtidigt är jag väldigt tävlingsinriktad så jag försöker alltid få ut så bra betalt som möjligt för din bostad!

Välkommen att kontakta mig!
Jimmie Spångtorp
Tel: 0701-70 75 08
Mail: jimmie@ostgotafast.se

 

Jag heter Christopher Henriksson. Jag är utbildad mäklare vid Malmö Högskola 2004 och började arbeta som mäklare sommaren 2006.

Som mäklare är jag mycket engagerad i mina kunder och har inga problem att lägga några extra timmar på att göra varje affär lite bättre. Många mäklare jagas idag av höga säljmål och hård press från sina arbetsgivare vilket för mig gör att man tappar kundnyttan. Jag jobbar hellre med ett färre antal affärer och levererar en tjänst med högsta kvalité vilket har genomsyrat allt mitt arbete. Slå mig gärna en signal så berättar jag mer om hur jag och mina kollegor arbetar.

På den fritid man hinner med försöker jag umgås med familj och vänner. Jag älskar vår svenska skärgård och har jag möjlighet är jag gärna där under min lediga tid och seglar eller jagar.

 

Välkommen att kontakta mig!
Christopher Henriksson
Tel: 0706-38 82 92
Mail: christopher@ostgotafast.se

 

Jag heter Simon Petersson och är utbildad fastighetsmäklare vid Malmö högskola. Redan som 18-åring startade jag mitt första företag vilket blev en succé. Det såldes senare och jag bytte inriktning till fastighetsmäklare, vilket jag stormtrivs med.

En bostadsaffär är en av de största sakerna man gör vilket gör att val av mäklare har stor betydelse. Jag är väldigt driven och gör alltid det där lilla extra som gör skillnad. Att vara flexibel och ge en trygghet är A och O!

Välkommen att kontakta mig!
Simon Pettersson
Tel: 0707-77 40 06
Mail: simon@ostgotafast.se

 

 

Jag heter Mathias Andersson. Utbildade mig till mäklare 2007 på Malmö Högskola.

Innan jag blev mäklare drev jag ett installationsföretag inom svagström med inriktning mot antenninstallationer. Jag bor med min familj bestående av sambo och 2 barn i ett hus i Svärtinge sedan närmare 6 år. Förutom min familj och arbete, är jag med i Styrelsen för Barncancerfonden Östra för att ge barn och anhöriga bästa hjälp under deras sjukdomstid och tiden efter.

I arbetet som mäklare tycker jag det är roligt att få hjälpa mina kunder i den affär som ofta är den största och viktigaste man gör i sitt liv, då ska upplevelsen vara att man får den service och kontakt som ger en bra känsla genom hela affären.

 
 

Välkommen att kontakta mig!
Mathias Andersson
Tel: 0705-23 54 91
Mail: mathias@ostgotafast.se

 

Jag heter Björn Borg och har jobbat med försäljning och service på flera olika företag och positioner i över 12 år. Under dessa år har jag alltid haft samma grundtanke i alla mina tjänster och uppdrag.

Att alltid ha kunden och dess uppdrag som prioritet nummer ett.

Jag är en väldigt social och tävlingsinriktad person som alltid satt mina kunders önskan i första hand.

I mitt tidigare arbete så ser man tydligt att jag drivs av att alltid leverera på topp och att jag alltid vill överträffa mina kunders förväntan.

Min roll inom Östgöta Fastighetsmäklare är som Fastighetskonsult och till nyår räknar jag med att få en mäklarexamen från Malmö Högskola.

Välkommen att kontakta mig!
Björn Borg
Tel: 0730-45 35 35
Mail: bjorn@ostgotafast.se

 

Jag heter Karin Persson och är utbildad Civilekonom vid Mittuniversitet men skolade om mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola 2004. Efter ett par år utomlands är jag nu tillbaka som Fastighetsmäklare.

Min fritid spenderar jag i S:t Anna skärgård där vi har en sommarstuga. Mina andra intressen är matlagning, resor och golf när tid finns.

En bostadsaffär är förmodligen en av de största affärer du gör. För mig är varje uppdrag unikt och jag anpassar varje affär till just dina önskemål och behov. Jag värnar om dig som kund före, under och efter försäljningen. Med min erfarenhet, lokala kännedom och personliga engagemang får du bra betalt!

 
 

Välkommen att kontakta mig!
Karin Persson
Tel: 0768-67 98 17
Mail: karin@ostgotafast.se